Ondersteuning voor beginnende OR's die aan de start van een nieuwe zittingstermijn staan.

Bij het starten van een nieuwe zittingstermijn zijn er een hoop vragen over de invulling van de nieuwe OR. Wat wordt er van ons verwacht, hoe gaan we samenwerken, wat zijn onze rechten en plichten. Onze trainers kennen het klappen van de zweep en kunnen nieuwe OR's begeleiden met de opstart, benodigde kennis en vaardigheden die nodig is.

OR traject

Onze ervaren trainers en practicioners staan de gehele zittingstermijn dicht bij. We helpen onder andere met het opstarten van een OR, adviseren en begeleiden u bij de verkiezingen en geven de OR-leden een vliegende start met een diepgaande training. De trainer is de persoonlijke coach van een OR en houdt contact met het dagelijkse bestuur om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkeling en eventuele leervragen.Trainingen

Al vele jaren verzorgen wij trainingen voor grote- en kleine bedrijven maar ook voor gemeentes en de overheid. Een greep uit onze trainingen voor een startende OR:BEKIJK ALLE TRAININGEN

Wij zijn van mening dat medezeggenschap topsport is, daarom voeren wij onze trainingen voor de medezeggenschap bij voorkeur uit op Nationaal Sportcentrum Papendal (www.papendal.nl).

Door onze samenwerking met Papendal proberen we in al onze trainingen ook een sportieve activiteit te doen onder leiding van een topsporter. Van mountainbiken tot rolstoelbasketbal, veel is mogelijk!

Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen uit te voeren op eigen locatie, op externe locaties of bij ons op kantoor.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of uw situatie uit te leggen.