Over ons

Moovs MZ3.0 is actief op de markt voor trainingen voor de medezeggenschap, voor begeleiding en ontwikkeling van de OR bent u bij ons op het juiste adres. Al vele jaren verzorgen wij trainingen voor grote- en kleine bedrijven maar ook voor gemeentes en de overheid.

Onze filosofie ten aanzien van medezeggenschap is dat wij de trainer van een OR niet zien als een alleskunner en allesweter. In onze ogen is de trainer meer een begeleider van een OR. Onze trainers zijn gedragstrainers die gedurende de zittingsperiode de OR als team sterker maakt zodat de OR een stevige gesprekspartner is voor de bestuurder.

Naast de trainers voor een OR maken we ook gebruik van zogenaamde ‘practioners’. Dit zijn mensen die zoals het woord het al zegt, weten hoe het werkt in de praktijk. Deze medewerkers zijn jarenlang actief geweest in de medezeggenschap en weten daarom wat er speelt en hoe het spel werkt in de praktijk.

Het zijn niet alleen de mensen met een medezeggenschap achtergrond maar ook met een achtergrond als bijvoorbeeld HR directeur bij een retailer. Vanuit deze filosofie brengen wij het beste uit 2 werelden bij elkaar.

Natuurlijk spelen er ook juridische- of pensioenvraagstukken. Voor juridische vragen of conflicten werken we nauw samen met TeekensKarstens advocaten uit Leiden. Voor pensioen vraagstukken werken we samen met Lane Clark & Peacock.

Wij zijn van mening dat medezeggenschap topsport is, daarom voeren wij onze trainingen voor de medezeggenschap bij voorkeur uit op Nationaal Sportcentrum Papendal.
Door onze samenwerking met Papendal proberen we in al onze trainingen ook een sportieve activiteit te doen onder leiding van een topsporter. Van mountainbiken tot rolstoelbasketbal, veel is mogelijk!